Hoitokoneen vuokraus

Oston tai leasingsopimuksen lisäksi voit nyt myös vuokrata hoitokoneen meiltä. Vuokraamalla koneen sinulla on käytössäsi uusimmat hoitokoneet uusimmalla tekniikalla. Vuokraus on erinomainen vaihtoehto myös silloin, kun haluat jatkaa töitäsi vain tietyn ajan.

Vuokratessasi hoitokoneen meiltä maksat kiinteän kuukausivuokran. Vuokra-ajan jälkeen kone palautuu meille, minkä jälkeen voit joko hankkia uuden FIMET-hoitokoneen uudella vuokrasopimuksella tai päätyä johonkin muuhun sinulle sopivaan ratkaisuun. Voit halutessasi myös lunastaa koneen itsellesi edulliseen hintaan. Tarjoamme vuokrasopimuksia joko kolmeksi tai viideksi vuodeksi. Voit valita mieleisesi kolmesta eri sopimuksesta: HOPEA, KULTA ja PLATINA.

Esimerkkilaskelma 9,85 €/pv (30 pv/kk) perustuu HOPEA-sopimukseen ja se sisältää uuden NEO-hoitoyksikön neljällä instrumentilla sekä potilasvalaisimen ja amalgaamierottimen. Vuokra-aika on 60 kk ja hinta sisältää 24 % alv:n.

Tutustu eri sopimuspaketteihimme ja kysy tarjousta!

HOPEA

HOPEA-sopimuksessa maksat kiinteän kuukausierän ja kone palautuu meille vuokra-ajan päätyttyä. Hoitokoneella on kahden vuoden täystakuu, joka koskee kaikkia hoitokoneen osia vaihtotöineen. Aivan kuten sinäkin neuvot potilastasi tarkistuttamaan hampaansa säännöllisesti, myös me suosittelemme lämpimästi teettämään ennaltaehkäisevät vuosihuollot, joilla vähennetään mahdollisista käyttökatkoksista aiheutuvia hoidon keskeytyksiä ja hoitoaikojen peruutuksia.

Tuotteet

KULTA

KULTA-sopimuksen piiriin kuuluvat hoitokoneen lisäksi vuosihuollot osineen ja töineen. 36 kk sopimuksessa huoltoja tehdään kaksi: ensimmäisen ja toisen käyttövuoden jälkeen. 60 kk sopimuksessa hoitokoneelle tehdään neljä vuosihuoltoa: ensimmäisen, toisen, kolmannen ja neljännen käyttövuoden jälkeen. Säännöllisesti huollettu kone lisää sen käyttövarmuutta. Lisäksi myönnämme 60 kk KULTA-sopimuksen piiriin kuuluville hoitokoneille yhden (1) vuoden ylimääräisen takuun.

Ota yhteyttä

PLATINA

PLATINA-sopimus on kattavin sopimuspakettimme. Se sisältää vuosihuoltojen lisäksi mahdolliset vikakorjaukset osineen ja töineen koko vuokra-ajan. FIMET-hoitokoneella on siis koko sopimuskauden kattava turva ja takuu, joka on jopa viisi (5) vuotta 60 kk sopimuksella. Maksat ainoastaan laitevuokran koneen käytöstä eikä sinulle kerry muita kustannuksia. PLATINA-sopimukseen sisältyy hoitokoneen asennus asennusvalmiiseen paikkaan sekä ilmainen purku ja nouto vuokrakauden päätyttyä.

Ota yhteyttä

 

Laitteiden tulee olla vakuutetut koko vuokra-ajan (ei sisälly vuokrahintaan). Hinnat perustuvat tämänhetkiseen korkotasoon ja edellyttävät myönteistä luottopäätöstä. Teemme PLATINA-sopimuksia kohteisiin, jotka ovat kohtuullisen matkan päässä huoltopisteistämme. FIMET varaa oikeuden ehtojen muutoksiin.

Vuokralaskuri

Kokeile laskurin avulla eri kokoonpanoja. Valitse ensin sopimustyyppi ja vuokra-aika.

NEO-paketti

Sisältää: puustin, turbiiniletkun, KaVo-mikromoottorin, imut ja Metasys-amalgaamierottimen, LED-potilasvalaisimen sekä NEO-potilastuolin.

Lisäinstrumentit ja -optiot

Mikromoottorit

Hammaskivenpoistoinstrumentit

* lisähinnat peruspakettiin kuuluviin instrumentteihin verrattuna

NEO Multimedia

NEO-työtuolit

Sopimustyyppi **

Vuokra-aika **

** pakollinen

Päivähinta
00,00 €
Kuukausihinta
00,00 €
Yhteensä
00,00 €

Hoitokoneen vuokraus 9,85 €/pv Lue lisää