Palvelumme

Suunnittelemme ja valmistamme korkeatasoiset tuotteemme Suomessa. Toimitus tapahtuu siis suoraan tehtaaltamme, ilman välikäsiä. Myös tuotetuki ja huoltopalvelut sijaitsevat Suomessa ja ovat näin lähellä asiakkaitamme. Hoitoyksiköitämme voi ostaa, vuokrata tai hankkia leasingsopimuksella.

Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Tuotesuunnittelu

Tuotteissamme yhdistyvät tyylikäs ja kompakti muotoilu, erinomainen työergonomia ja korkea hygieniataso. Suunnittelemme kaikki tuotteemme Suomessa ja valittavanasi on monta väriä ja kuosia.

Tuotteet

Valmistus

Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät kulutusta ja ovat muotokieleltään tyylikkäitä. Tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Suomessa, josta ne toimitetaan suoraan asiakkaalle.

Tuotteet

Toimitus

Toimitamme FIMET-hoitokoneet, samoin kuin varaosat, suoraan tehtaaltamme. Pystymme toimittamaan vanhempiinkin FIMET-hoitokoneisiin ja -potilastuoleihin osia ja tarvikkeita.

Ota yhteyttä

Takuu

Myönnämme tuotteillemme sekä niihin liitetyille instrumenteille, valaisimille ja amalgaamierottimille kahden vuoden täystakuun, joka sisältää mahdollisesti vaihdettavat osat ja vaihtotyön. 36 kk:n KULTA-tason vuokrasopimuksen piiriin kuuluvilla hoitokoneilla on kolmen vuoden täystakuu. 60 kk:n PLATINA-tason sopimuksissa koneen täystakuu on jopa viisi vuotta.

Kysy lisää

Tuotetuki

Tuotetukemme sijaitsee Suomessa, minkä ansiosta voimme reagoida nopeasti ja joustavasti asiakkaidemme tarpeisiin. Kauttamme hoituvat niin laitteiden huolto kuin edullisten varaosien tilaus.

Ota yhteyttä

Elinkaarikustannukset

Vaihto-osat sekä varaosamme ovat kohtuuhintaisia, jolloin hoitokoneen kustannukset pysyvät kohtuullisina koko sen elinkaaren ajan.

Kysy lisää

Hoitokoneen vuokraus 9,85 €/pv Lue lisää